// Inlägget innehåller länkar till kitchenlivingroom.com //

Utgå alltid från den yta du har att tillgå och börja med ett skrivbord

Den absoluta första delen du ska tänka på när det gäller att inreda ditt hemmakontor så handlar det om att skapa en yta i ditt hem och ställa ditt ett skrivbord, exempelvis Villa Collection skrivbord. Eller så kanske du investerar i ett skrivbord på hjul som kan flyttas in i ett hörn någonstans när det inte används. Investera i en stol som är ergonomiskt bekväm. Använd bekväma kuddar eller låt ryggen sitta rakt mot en vägg om du är på golvet. Om du väljer ett stående skrivbord, se till att få en mjuk matta under fötterna.

Använd ett monitorstativ till ditt skrivbord.

Se till att du har en bildskärm för enklare visning och håll den på rätt ergonomisk höjd med ett bildskärmsstativ på ditt skrivbord. Du kan investera i en som också ger dig förvaring under, eller så kan du helt enkelt använda något du redan äger, som en låda eller en hög med böcker.

Använd gärna små hyllor.

Oavsett om du sätter en liten hylla på ditt skrivbord eller hänger en hylla på väggen ovanför, dra fördelen av det vertikala utrymmet som finns för förvaring av papper, anteckningar, glasögon och andra saker du behöver dagligen för arbetet. Återanvänd gärna det du redan äger som förvaring för verktyg och bruksföremål som pennor, saxar, gem, etc. Bli kreativ genom att slå in återanvända plåtburkar med rep eller färgglatt garn eller vackert papper. Håll dem inom räckhåll på ditt skrivbord så att allt har ett hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *