//Innehåller länkar till hhl-lagerhyllor.se//

Har du ett lager och letar efter smidiga och flexibla lösningar för olika typer av förvaringslösningar? Perfekt, då har du kommit helt rätt!

Mer plats på lagret med pallställ

Får vi lov att presentera en alldeles utomordentligt smart lösning för förvaring och transport av långa föremål, som exempelvis rör och profiler? Om det är just det som du söker är ett mobilt pallställ lösningen! De kan enkelt flyttas med hjälp av en gaffeltruck, vilket underlättar väldigt mycket för dig på lagret. 

Här får du ett otroligt flexibelt system som passar som handen i handsken på så väl lagret som i industrin. Det består av en ram med ett rör i vart och ett av de fyra hörnen. De här rören kan, i sin tur, enkelt och snabbt monteras och demonteras vilket gör att pallställningen kan staplas. Smidigare än så kan det väl knappast bli på ett lager där du vill spara på plats? Här har du lösningen som tar upp minimalt med plats. De är lämpliga för pallar som de stöder med fem stycken hörnrör. Du kan således vara helt trygg i vetskapen om att de inte kommer att rasa. Placera dem säkert i praktiska rader – allt för att du ska frigöra så mycket plats som möjligt på ditt lager!

Olika storlekar och kapaciteter

Här hittar du pallställ i tre olika storlekar och de har en lastkapacitet på 1000, 1500 eller 2000 kilo. Det finns rör för hörnen i olika längder så som 1050, 1400, 1680 och 2100 millimeter.
Du kan stapla ställagen så att de blir 6–7 höga. Det är dock viktigt att tänka på att detta är beroende på rörlängden. Undersök detta noga innan för att hitta den perfekta lösningen för just dina behov!
Ett ytterligare plus i kanten för dessa pallställ, är att de är varmförzinkade och därför passar alldeles utmärkt även för utomhusförvaring.

Relaterat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *